Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det handlar inte om mig! Jag bara skrev lite och det blev ju skapligt bra


Förtjänar du verkligen en andra chans?

När du ljög rätt upp i mitt ansikte...
var du nöjd då?
När du såg mig gråta...
började du skratta?

Jag fick precis veta att du aldrig varit sann
att jag bara var ett vad
Och du ber mig att inte blir arg....
Vill du jag ska gråta?
Ska jag skrika?
Jag kan skratta om du vill...

Precis allt annat än att bli arg
det går inte!
Jag vill bli arg
och jag vill skrika!

Du förtjänar varje hemskt ord
jag har i mitt huvud
och jag önskar att jag kunde säga dem
men jag vågar inte...

För problemet är ju;
att jag gillar dig
Men jag är inte lika säker längre...
du ljög för mig
du utnytjade mig
och sa att du älskade mig...

Hur kunde du slå vad om mig?
Vad har jag någonsin gjort emot dig?
Har jag sårat dig som du sårar mig nu?
Har jag någonsin varit lika nedrig som du??

Du säger att du fortfarande älskar mig
att du skulle ge allt för att vara med mig...
men hur ska jag kunnna tro dig nu?

Linjen mellan kärlek och hat är hårfin
men... min vän, du har precis korssat den
Jag ville verkligen bli din vän igen...
men efter det här... kan jag inte

Inte för att du har förtjänat en andra chans
men jag vill ge dig en...
så naiv är jag, att jag tror du kan ändras
Men jag ska på semester nu....
och när jag kommer tillbaka
ska du vara ute ur mitt liv
för alltid...




Fri vers av Sikska
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-17 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska