Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar av silkes

Silkes sköra vingar
står med skakiga ben
mot kajkanten

blickar ut över horrisonten

blundar och andas in
vingarna bär

vingtag efter vingtag

rädslan svajar intill
hjärtat slår mot nu och då
när nya vägar är öppna

och

okänd mark doftar nytt
se ta emot för själ och hjärta

viska

ömt varsamt intill




Fri vers av Lindizz
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-17 11:56



Bookmark and Share


  Carlita
vingar är ett underbart ord som bär, så allt med vingar känns automatiskt fint. men det ligger mer i din text, någonting befriande, sköna ord att läsa vid skakig kajplats
2008-03-17

    Maria Malm
Nya vägar kan vara skrämmande, men värda att pröva!
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz