Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man är på hugget och måste klyva sina tankar till tusen

Mina tankar är defintivt ingen lag

inte ens för mig

som är sårbar

Men tankar har förgreningar

som ibland måste ansas

spotta ut lite kvistar

Kvistarna kan slängas på bördig mark

och slå sin rot

om rätt näring ges

Ordet sås ut som maskrosens frö

vinden för det

varsomhelst

Till bördig mark

eller inte

Men mitt enda motiv är att gå vidare

hela tiden växa med trädet

ansas och anpassa

mina behov

Men aldrig att sågas av

gren efter gren

och sen




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-17 13:53



Bookmark and Share


  papessa
sårbar är den som är mycket känslig, känslighet kan vara en gåva, men känsliga personer måste lära sig att spara på sin energi, och inte ge mer än dom får, när balansen infinner sig blir det mindre smärtsamt att vara sårbar
2008-03-17

    Maria Malm
Fint skrivet, levande..
2008-03-17

  Bjarne Nordbö
Levande text som storgillas.
2008-03-17

  Larz Gustafsson VIP
Själv tycks jag såga av mina egna grenar.
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP