Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom vi lite närmare, blev vi lite varmare

Jag såg dig igen

en dag

 

Jag visste vad du tänkte,

för dina tankar var identiska

med mina

 

Men ingen av oss rörde på munnen

Jag trodde att blickarna i marken skulle säga

det jag ville ha sagt

 

Jag hade fel

men du förstod ändå, för det gjorde jag

Förstod att vi var själar

som reste över världen

för att finna varandra

 

Det var en risk vi tog

 

 

 

 

Men vi hade iallafall inte samma fingeravtryck




Fri vers av Frågetecken?
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-17 17:46



Bookmark and Share


  Haugen
Otroligt bra! :D hmm nu skäms jag för att jag inte läst mer av dina texter :(
2008-06-07

    vemod
Shit ännu en bokmärkning min vän!!!!!!!!!!!

ojojoj!
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Frågetecken?
Frågetecken?

Mina favoriter
Buenas tardes, amigo?