Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hit med Våren!

 

Nyss var det vår men inte mer

vad menar du väl Herre

kasta en massa snö hit ner

vaddå:det kunde varit värre?!

 

gryningen kom i vår Jämmerdal

med nästan tre decimeter

Herre nu är du nästan brutal

vaddå:oväsentligheter?!

 

nyss var det vår men inte mer

vad menar du ditt snille

kasta en massa snö hit ner

vaddå:för att du ville?!

 

hit med våren nu säger jag dej

och det med jätteränta

ja ta dej i kragen.. hör du mej

vaddå:vi kan gott få vänta?!

 

Bs-08




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 445 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-03-17 21:00



Bookmark and Share


  Markattan
Härligt humoristisk konversation ;o)
2008-03-21

  Lilla My* VIP
Ja, just det!! Ro hit med våren och därmed basta!!
Du skriver så bestämt så nu kommer den nog med sparränta från ifjol!!
2008-03-20

  Thommy
Ja, hit med våren och det med ränta, jag är less på vintern.
2008-03-19

  Carola Zettergren
Hihi vad bra att någon säger ifrån!!!!!
2008-03-18

    Lillemor
Humoristisk så det förslår.
Oj vad poetissan skojar
vårfriskt.
Herren såg till att det bidde
snö i Stockholm iaf!!
Schwung o fart o fläkt!!!
2008-03-18

    Maria Malm
Ja, svårt att förstå vad han menar med detta..
2008-03-18

    eva m h
Snön kom allt lite väl sent tycker jag också!
Snärtigt samtal! :-)
2008-03-18

  Erik L
Ja ur led är tiden och allt är alldeles bakvänt. Bra och underhållande skrivet, som alltid från din skaldpenna.
2008-03-17

  © anakreon VIP
Men allt det fina ljuset
det dröjer kvar, kring huset!
Det är ju Gubevars
fortfarande mars!

Varm vårkram från ett snöfritt Kungshamn!
Calle
2008-03-17

  aol
javisst att han inte slängde ner snön på julafton försmädligt
jag rycktes bara med bravo bodil
2008-03-17

  Last Word Spoken
haha den var verkligen häftig och rolig men så vackert det har varit ute idag, förutom trafik kaos så har jag inte sett en sådan vacker vy på evigheter :))

Bara ett par dagar till snälla,

sen kan du få din efterlängtade vår,

din vår, eller vår vår :)) haha.. nu snurrar jag :))
2008-03-17

  Daniel_78 VIP
varit / vart

funderade jag på :)
2008-03-17

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja eller hur. Det är så dags nu
att kasta ner den. Det skulle han
ha gjort för länge sen. :-)
2008-03-17

  Annika Gustafsson
hahah prata just om det och orden människan spår och herren rår...dök upp...stämmer kanske bra men funderar på om inte manifetering av flertal individer skulle kunna påverka? *ler
2008-03-17

  Elaine.S VIP
Instämmer ,hur mycket som helst
2008-03-17

  prinscess VIP
här lyser det vitt på marken och om taken
får väl passa på och göra snöänglar
fast jag tycker som du att nu kan värmen komma
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg