Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjortronglöd *

 

Jag gick ensam ut på myren

plockade Dina hjortron

Du sa det inte fanns

men jag visste

 

Bjöd dig sedan med

solvarma jordgubbar

och nyvispad grädde




Fri vers av Annette Andersson
Läst 422 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-17 21:33



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Härligt ombyte från hjortron till jordgubbar.
Var gjorde du av hjortronen?
2008-03-18

    sunnanvind
Åh...det är så gott , detta guld! Myrarna är underbara att vandra på...denna doft! Mm...
2008-03-18

  Elaine.S VIP
Vilken kärleksfull måltid.
2008-03-17

  Ronny Berk
en sommarljuvlans bild med smakfulla beskrivningar av efterrätternas njutningar...tycker om den naturlyriska poesin...ja...
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson