Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är

 

mitt kaos

mitt centrum

huvudvärken

mitt magont

tårar

mitt sårbara

mitt tröstlösta

mitt i mitt

är allt ditt




Övriga genrer av Laijza
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-18 09:27



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ännu en träffsäker dikt av dig.
Bravo och tack för läsupplevelsen!
2008-03-18

    Melona
oj, så bra den här var

och så sann
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang