Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
28 september 2002 ekade också tomheten i tystnaden - dock inte lika högt som för stunden ... Blev några vändor till på vägen fram mot det slutliga avskedet ...


Kär

 

Kär ...
Ledsen ... - gråter

Glad – när jag känner din hand ...

Förälskad – förlåter ...

... även om du inte finns här ...

... ibland ...

Smeker din kind
Kysser dina läppar
Din andedräkt ...

- En försommarmild vind -

... mot min hud
all sorgsenhet inom mig släckt ...
... och min evigt glödande kärlek
åter väckt ...

- Saknar dig!

Vill vakna med dig ...
Älska en stund
Känna dig närmare mig
nära tätt intill ...

Få dig att känna
hur mycket
Jag älskar dig ...

©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 572 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2005-06-09 23:48



Bookmark and Share


  karenina VIP
jag tycker om denna. innehåller alla de bitar man känner när man är kär.. glädje tårar längtan saknad, viljan att göra den andra gott.. mkt fin!
2005-06-16

    Agnieszka
ännu en sorgsen kärleksdikt. så mycket ensamhet i den här
2005-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP