Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla väljer vi olika slag att ge oss in i, men allting har en grund, en botten - men aldrig ett slut.




Självmord för världen


Jag vill inte leva
i en värld som andas
avundsjuka
inför ens bästa vän
och dess ägodelar
(fysiskt & mentalt)

Jag vill inte leva
i en värld
som löser alla problem
med något som kallas
hämnd
(ett öga - för ett öga)

Är det så svårt och förstå
att jag inte vill bli smittad
av en värld som är så sjuk?




Fri vers av Gizela Svensson
Läst 505 gånger
Publicerad 2005-06-10 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gizela Svensson
Gizela Svensson