Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behov av att bli hörd och sedd


Jag kan spy över allt

Jag kan spy

spy över ensamhet

spy över det orättvisa livet

spy över det som fängslar

mitt självförtroende

spy över ett liv i feghet

spy över att man är

andra människors skugga

min röst

kan den inte få höras

lika starkt

som din?




Fri vers av Skrivarn
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-18 16:10



Bookmark and Share


  DC
Well done!. bra, mycket bra.

Men varför ska man spy överallt, med spyor menar jag saker som kommer upp ur magen, spy fjärilar som en kompis sa till mig, det blir inte bättre av att man ska spy negativt.-
2008-03-18

  Patrik Englund VIP
fint skrivarn!
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn