Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

;)

du har nånting i ögat...gapa!




Fri vers av vinternatten
Läst 239 gånger
Publicerad 2008-03-18 20:50



Bookmark and Share


  Sofi
haha naawh :D
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

vinternatten
vinternatten