Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma ord som aldrig fått rum...

Ord man uttalar kan inte vara tomma
Ord man inte nämner är ord som aldrig fick rum
Jag vill andas in varje ord du uttalar
Jag vill ha dom fyllda med kärlek och jag skulle bli överlycklig om dom kunde vara
fyllda av hopp

Jag klarar mig inte utan dina ord
och jag vet att dom inte är tomma
De ord du inte uttalat än ska jag ta emot en dag när de är redo

Men under tiden, göd dem
Fyll dem med sådant du menar
inga trolösa ord får uttalas mer

// Mee&You




Fri vers av Lenia
Läst 254 gånger
Publicerad 2008-03-18 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenia
Lenia