Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oanträffbar

Nej, jag svarar inte
jag har inga ord just nu
de har försvunnit i sorlet
av alla röster från förr

Nej, jag kan inte prata nu
jag befinner mig i mörkret
jag famlar i blindo
och hittar inte vägen ut

Nej, jag orkar inte ta telefonen nu
jag orkar inte höra fler ord
för jag drunknar i surret
av de ord jag redan hört

Nej, jag klarar inte av att lyssna nu
jag måste vara i tystnad
så att jag klarar av att höra
min egen röst




Fri vers av Lapptanten
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-18 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten