Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ER alla Poeter!



Landskapet ligger vitt och gnistrande

solen sträcker ut sina strålar

omfamnar i en kärleksfull gest

det vita reflekteras jag blir bländad

jag är bländad av dess skönhet

andas in och känner lycka inuti

över att vara mitt i detta alltet

detta vackra landskap

med alla dessa höga berg

alla dessa dalsänkor

detta hisnande Höga Kusten




Turisterna gläds över ett härligt Påskväder

vi gläds över att kunna bjuda på detta


Säger härmed till ER alla Poeter

Glad Påsk allihopa!




Fri vers av sunnanvind
Läst 566 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-19 09:04



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Jag missade med några veckor, men vill ädå sända en hälsning att du har skrivit något enastående vackert!/B
2008-04-01

  Rosen VIP
Glada Påskkramar till dig och alla andra!!
2008-03-19

  nettizen
Glad Påsk!
Från en före detta Ångermanländska. :)
2008-03-19

  devilsangel
Glad påsk vännen!

Önskar vi hade så fint som er...vi har vår ena dagen och snöstorm andra...hm...
2008-03-19

  issac.a.m
Glad Påsk till dig..
2008-03-19

  Thommy
Jag får önska dig desamma och hoppas ni får det trevligt vi höga kusten.
2008-03-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
G lad Påsk till Dig
O ch ha det skönt
D u kan tro här lyser
* gräset så påsklikt
* otroligt grönt!!!!!
2008-03-19

  Lasseman VIP
Oh! tack det samma min vän! här i Malmö har det snöat! men med hjälp av din sköna poesi så tittar solen fram idag och smälter den och det finns hopp!.. kram .. applåder
2008-03-19

  Jan Linderoth
Tack det samma, även om ett oväder är utlovat för Västkusten (Låga Kusten?) Gå nu ut och sjung för våren....
2008-03-19

  Lena K Nilsson VIP
Glad Påsk till dig också!
2008-03-19

  anits VIP
Glad påsk till dig
2008-03-19

  W.Riter
Glad Påsk På Dig Också.:-)
2008-03-19

  Larz Gustafsson VIP
Påsken är en bluff.
2008-03-19

  glittertindra
så fin, tack detsamma!! :)
2008-03-19

  aftermath
tack detsamma!
2008-03-19

    Maria Malm
Tack detsamma! Kram Birgitta
2008-03-19

  SusanneStrömstedt
Jag tackar med glädje
dina vackra ord
Återgäldar med ett tack
och glad påsk till dig också =)
2008-03-19

  Rolfsdotter
Tack det samma, kram Backsippan
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind