Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din sång

Nu hör jag din sång
fast du är långt borta
Den letar sig hit
genom Bergsslagens skogar
I Uttersberg du slår på plåtar
och jag går hemma i trädgården och påtar

Skymningen söker skuggor
från nykomna örter
Jag går in och tänder ett ljus
och lyssnar på din melodi
Den med så mycket kärlek uti




Fri vers av Moniqa
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-06-10 12:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2008-02-28

  Carola Zettergren
Så känslig och finstämd på alla vis!
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Moniqa
Moniqa