Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett steg i livet

tog du ett steg
i livet?

Fanns det liv
I steget?




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-19 16:26



Bookmark and Share


  KristinaE
*L* vilket är en rörelse av liv i ansiktet!
2008-03-19

  Vind
Utan rörelse, ingen stillhet. Växelverkan. Slutfrågan är bra.
2008-03-19

    Scribble
Yes..., och jag klev framåt en bit,
fin tanke, tack
2008-03-19

  sol
:)

viktig tanke!
som alltid...

*
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP