Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjekick

Aldrig förr har jag
blivit så glad av att få

en spark i magen









Bunden vers (Haiku) av Lillasyster F
Läst 948 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-03-19 19:56



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Genialt!!
2009-05-03

    Gårdagen
Ibland krävs det något hårt,
för att få igång något mjukt.
2008-12-09

    © Birgitta Wäppling VIP
Träffsäkert ditkickad titel...
:)
2008-05-10

  aol
lyckliga kvinna
2008-03-20

    Maria Malm
Å är det så! Helt underbart!
2008-03-19

  "Silver" VIP
Jag kan bara säga att den är helt underbar i sin underfundighet och att den bokmärkes omgående! Mycket passande titel också!
2008-03-19

  Elaine.S VIP
Om det är som jag tror........så kan jag också längta.....för det blir inte fler.
2008-03-19

  Larz Gustafsson VIP
Vissa gillar att bli piskade...
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Lillasyster F
Lillasyster F