Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeterträff 1958

 

myskoblandade drinkar
sups oavbrutet genom dimma
av Marlboro och dammiga
baskrar
poet pickar mick
och stämmer upp till
ångest moral

första två meningarna
förenade min törst
med rökringar
och jag sluddrar
när jag föll för sista
meningen

revoltande  steg
upp mot månen, jag vill
yla
jag vill be om syndernas
förlåtelse

det var inte jag
som var jag
i dikten om horan
det var inte jag
som piskade
det var inte jag
som skrev

"Sugar Time"

men skrev om
Sugar Tajm

hej

 




Övriga genrer av Laijza
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-19 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang