Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar av månsken *

 

Månen stiger

temperaturen sjunker

Över allt glittrar iskristaller

av strålande silverljus

 

Hör varje iskristall

sjunger sin sång

Mjukt övergående

i min längtan

min törst efter dig

 

Månen lyser silvermjukt

beströr min bädd

Väver drömmar

uppfylls i morgondagen




Fri vers av Annette Andersson
Läst 719 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-20 13:02



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Längtan genomsyrar hela texten , fina kontraster mellan det kalla/hårda och det mjuka.
2008-03-25

  Michaela Dutius
Oh så strålande vacker-du målar upp en bild som tänder längtan
2008-03-21

  Lyckohäxan Enediel
Åh så fint...ljuvligt!
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson