Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turen vände mig ryggen, precis som du

Jag må ha
krossat speglar
lagt nycklar på bord
gått under stegar
sett svarta katter korsa gator

men inget ger mig samma
otur
olycka

som du
när du lämnade min sida

När ska turen vända?
När ska du komma tillbaka?


Vänd mitt liv
upp och ner igen
för tyvärr

var det då
det funkade som bäst




Fri vers av caraa
Läst 445 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-20 15:47



Bookmark and Share


  blåbärsdrömmar
den här tycker jag om och dessutom älskar jag titeln :)
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa