Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har önskat till mig ett minne, minns du?

Jag minns ditt hår, eller jag tror jag minns det. En del av mig vill nog minnas det, för att det är mycket vackrare och poetisktkorrekt att minnas ditt hår än att, låt oss säga, minnas dina avdankade skosnören, en tygbit av din tröja eller färgen på dina omålade naglar. Jag har nu önskat mig till minnet av ditt hår i alla fall och jag planerar inte att släppa det. En annan sak, och jag lurar dig inte denna gången, som jag minns är dina fläckar. Om någon nämner ditt namn. Om en främling, obetänkneligt nog, råkar mummla dina bokstäver, ser jag dina kinder framför mig. Ditt perfekt symetriska ansikte som, ironiskt nog, är fläckat med perfekt osymetriska fräknar. Det är nog det jag alltid kommer minnas hos dig, Hanna. Du och dina fläckar.




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-20 17:22



Bookmark and Share


    papillon
Du får ett säreget lyft i dina texter, inte minst i denna.
2008-03-21

  Carola Zettergren
Hihi vad gulligt poetat!!!
om lilla söta fröken fräken!!!
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema