Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskning.

Vindar av lycka och glädje.
Kom!
Ta mig, låt mig följa med på äventyr.
Ty det finns inget annat jag hälldre vill.
Vindar kom och ta mig.
Bara kom!
Det finns längre ingen tid för mig att grubbla.




Fri vers av Frökenfanny
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-20 17:42



Bookmark and Share


  Maria T
Du kommer säkert att få vara med om många äventyr i livet
En söt liten visa fylld av äventyr
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Frökenfanny
Frökenfanny