Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harhjärta


Viskar:
Är du där?

Så mycket feghet i mig
Mitt harhjärta
mitt lilla
måste slå så fort
Slå hårt, Harhjärta!

-

Mumlar:
Är du kvar?

En önskan om storhet
skäms
i mitt harhjärta




Fri vers av Zandra Flygh
Läst 478 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-21 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zandra Flygh
Zandra Flygh