Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnslig, ja det säger du

Inom mig
rasar drömpelarna mot verkligheten
och du kanske undrar varför
jag har så svårt att koncentrera mig på talen
för värken ligger och maler
i själen
och livet känns så unket
klöser
skär sönder
mig
och föraktar dig

Att tänka tvärtom
hjälper föga
inte
du ser inte fel
bara från en annan vinkel
med fel blick
som inte svarar
på frågor som hur kunde du
och varför

Sväljer lugnande
för att orka
se
höra
vara vid liv

Vill inte
så gå
jag gör
en av oss måste
lämna

Förfalska mitt namn
ljug om min existens
förneka mig
lätt
du gjort

Tårar bränner
rinner
ditt svek
din lek
du säger känslor
och jag föraktar

Så gå
jag gjort
men utåt
ler jag




Fri vers av opheliavampira
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-21 14:51



Bookmark and Share


  RiJoKu
\"men utåt
ler jag \"

Fy vad bra! Den här har verkligen ett sting. Den svider bara till. Hoppas den träffar rätt.
Form: STORT PLUS
KÄNSLA: STARKT FÖRMEDLAD
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira