Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankenöten

 

Jag kan inte riktigt tänka klart

när huvudet är fullt

av tankar




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-22 09:08



Bookmark and Share


  Madde69
Precis så är det...
det sägs ju att det är svårt att se skogen för alla träd...eller hur det nu är... :)
2008-03-25

  papessa
precis så blir det, man måste lära sig att sortera och lägga dom i köordning kanske
2008-03-23

    © Birgitta Wäppling VIP
Tänkvärda tankar tumlar
till tankeverksamhetens tumultartade trall...!

Applåderar!
2008-03-23

    Cajsa
Bra skrivet
2008-03-23

  Jamal Jazgi
hahaha söt
2008-03-22

  issac.a.m
ler....sant
2008-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Du får låta dem sjunka till botten.
Sålla.
2008-03-22

  Vind
Låter iofs mer som en lätt överbelastning av hypothalamus, men känslan är å andra sidan klockren! :)
2008-03-22

  Night Soul Woman
Så sant så! :)
*applåder*
2008-03-22

    Maria Malm
Perfekt beskrivet!
2008-03-22

  Rachel Roth
mitt i prick!
2008-03-22

  Michaela Dutius
Rundgången förhindrar- skriv ner dem- det brukar hjälpa.
Väl uttryckt
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP