Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, jag vet att du har lämnat mig (men snälla kom tillbaka och kyss min panna igen)




Älskling du vet
du är inte här.
Och jag är
ensam.
Så jävla ensam.
Älskling,
är du ensam ?


Jag vill att vi
ska hålla
kärlek mellan
händerna igen,
som vi alltid gjorde
förut.
Kommer du ihåg ?
förut, förut, förut, förut, förut, förut, förut




Älskling,
kommer du ens ihåg
mig ?
Eller har du
glömt allting ?
Jag har inte
glömt.

Och jag tror jag
saknar dig.



Älskling






Fri vers av Sagolik trollunge
Läst 398 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-22 12:49



Bookmark and Share


    lakrisfantomen
Gud vad fin, vilken känsla du förmedlar :) Applåd och bokmärke! Riktigt riktigt riktigt bra :)
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Sagolik trollunge
Sagolik trollunge