Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den osynliga människan

Älska mig

se mig 

jag som är

den osynliga människan

krama mig

ge mig tröst

i svåra

och outhärdliga stunder

älska mig

en gång till

så är jag mer

än nöjd

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-23 19:22



Bookmark and Share


    eva m h
Att känna sig osynlig är smärtsamt!
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn