Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att få vara ifred


Vi har en lugn vrå

När världen

och människorna i den

sviker dig

och mig

låt oss då

dra oss tillbaka

till en lugn vrå

där vi

kan älska varandra

ostört




Fri vers av Skrivarn
Läst 226 gånger
Publicerad 2008-03-23 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn