Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du....




När du vänder dig
åt mitt håll,

när du omedvetet
beordrar vinden

att bära din doft,

bekräftar du
min innersta känsla




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 416 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-03-24 10:46



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vackert innerligt!
2008-03-24

    glasa VIP
det existenitiella
mellan jaget och duet
så ljuvligen
vackert
beskrivet
om bekräftelse
till liv
2008-03-24

    © Birgitta Wäppling VIP
Innerligt och vackert byggs känslan upp.
Nyfiken på fortsättningen av denna dikt. Kanske kommer det en del 2?
2008-03-24

  Vilsen Annette-hittar vägen
Oj oj oj, vilka härligt magiska rader!
Så mycket känsla förmedlat med bara några ord.
Gillas mycket!
2008-03-24

  Heart-beat
gillas!
jag gillar allt du skriver föressten :)
bokmärkes!
2008-03-24

  thyra
Kärleksfulla ord och känslor som du i unika tankar förmedlar till oss. Mycket vackert!
2008-03-24

  NågonAnnans
\"när du omedvetet
beodrar vinden

att bära din doft,\" Vacker och målande vindpust. *applåd*
2008-03-24

  Rachel Roth
enkel och fin som den mildaste vind
2008-03-24

  Bjarne Nordbö
Du är så tokbra så jag finner inte ord. Men känslan finner jag gång jag läser dej. Strålande.
2008-03-24

  korpfjäder
En doft att bära som en tanke denna dag! Tack!
2008-03-24

  mare VIP
..vackra ord...bära din doft..hmm...
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius