Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joels visa; denna är rätt \"gammal\" eller, en av de första jag skrev :) jag tänkte på min älskade, älskade bästa vän när jag skrev denna. han heter joel, därav joels visa :) den första; det var den första texten jag skrev i mitt älskade block. bar


Joels visa | den första

Joels visa;

Och lite norchalant sådär
slänger med håret
kollar bort
då jag greppar kniven
och våldsamt skär av dig dina vingar.

---

den första;

Jag känner ditt hjärta i min rygg.
flåsar mig i nacken
viskar att du älskar mig.




Fri vers av nicco
Läst 332 gånger
Publicerad 2008-03-24 16:37



Bookmark and Share


  Limestoned
kanske mer än vän?
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

nicco
nicco