Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens spegel

 

 

Det sägs att ögonen

är själens spegel

 

Jag söker länge

i det stora blå

för att se

om det är där

 

jag finns




Fri vers av aberatio
Läst 429 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-24 23:19



Bookmark and Share


  Smultris
Schnyggo med schnyggaste orden... mi lajk...
2008-03-25

    söötsnö
den här gillade jag skarpt
det kursiva passar perfekt
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio