Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppets leende

Jag vet nu alla dom sakerna jag gjort
Omedvetet, men som inte kan tas tillbaka
De som gör att vi står på varsin sida om
kärleken vi skapade.

Jag vill varken känna skuld eller skam,
jag vill känna dina armars förlåtande

Skörheten ligger som ett täcke över våra känslor
och bildar filter som skapar otrygghet och rädsla

Därborta, kan du se mig?
Där är jag, en annan
utan missunnsamhet och smärta,
utan rädsla för det som inte finns.

Där är jag som ler det där leendet
det du en gång älskade
och som bara du kunde väcka

Det var ditt leende, bara ditt.
Jag söker för att finna det igen
och när jag hittar det,
vill jag ge det åter.......




Fri vers av Kameleont
Läst 532 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-24 23:31



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
vackert!
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Kameleont
Kameleont