Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisont

Vi jagar evigheten

mellan himlen och havet

 

Den lever där,

mmer sig,

i ett krökt rum

 

Alltid precis så nära

(Och just så långt bort)

 

Att vi kan se

Men inte röra




Fri vers av aberatio
Läst 630 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-25 00:02



Bookmark and Share


  Pausi
Oj vad man känner igen sig!
Du lyckas gestalta allas jakt på evigheten med bara några få ord, mycket skickligt!

Detta är första texten jag läser av dig, bra start måste jag säga !
2008-04-13

  Lyckohäxan Enediel
Oj...det här var en text med en bra tanke i...
Att evigheten jagas...men inte nås...att den gömmer sig i ett krökt rum...den syns men går inte att ta på.
Du...det här var bra skrivet!
2008-03-30

  Sanningsägaren VIP
för nära för att upplevas
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio