Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på begäran av blomster... Ja dom kan stapla nötter på vinden!


Ekorrar som staplar nötter på vinden!

 

 

En sådan här härlig höst dag då solen skiner
och träden släpper sina blad.
och alla är lyckliga i sitt vardags rus.
Det är då,  jag kan släppa loss och bara vara..
det är dax att ta fram hagelbössan och gå upp
till vinden.

jag har en fotölj i den bortre änden från fönstret
så jag har fri sikt när dom små djävlarna kommer in.
vist gillar jag nötter men inte det dom staplar upp i hörnet
dom är ju inte saltade, så då har dom inget att göra på min vind.

Så efter ett par öl så kom den första in...
jag drog av båda piporna vifta bort röken å gick
fram för att se om jag hade haft tur.

-Fan jag har missat, stort hål i väggen vart det
nåväl det är ju bara att prova igen..
Flyttar fram fotöljen denna gång, nu ska det inte bli bomm

Sätter mig igen och tar en ny öl, laddar bösan
nu är det bara att vänta igen..

-Helvete! måste ha sommnat för när jag vaknade så var hela djävla vinden
full med nötter Staplade i fina små högar; att bli överlistad av ekorrar är inget att skratta åt.
så nu får jag vänta till nästa år igen, kan bara gå och handla salt nu!



 




Övriga genrer av Spider
Läst 356 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-26 12:59



Bookmark and Share


  glittertindra
men stackars ekorrarna som är så söta, mata dom ur handen istället, de är inte sååå samhällsfarliga...
2008-03-31

  Kleva
Du skriver så fint :) Bra!!
2008-03-29

  Blomster
Titta så bra det blev! Tyckte dock det var tur att du missade för jag gillar ju de små liven! ;)

Kalasbra ordat min vän! Fler av denna sort vill jag se! =)
2008-03-26

  Maria T
Inte ska du sitta och sikta på små ekorrar
som samlar in mat till sitt vinterförråd.
Och så ska du inte gå och köpa salt.
2008-03-26

  Lyckohäxan Enediel
Haha! Ja vad kan jag säga?? Du är galen och det lyser igenom i dina alster...*S*
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider