Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste fan i mig vara socialt missanpassad

jag är socialt missanpassad

det säger folk till mig

gillar ej sociala samfund

om inte samfundet är jag

å det sociala är du

så va fan ska jag va social för

när du är en miss och jag är anpassad

säg till när du vill ha en träff...




Fri vers av Spider
Läst 986 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-07-08 01:17



Bookmark and Share


  aol
gillas ler
2009-06-03

  Lejonhjärtas poesi
Så jäkla bra!
2008-07-16

    tramp
hej broder...väl textat !
2008-07-10

  charlotte hedendahl
Skön och underhållande text!
2008-07-08

  häxanmara
Applåder kompis..
2008-07-08

  Proton
Alltid dessa normer att leva upp till, när allt vi vill vara är oss själva.
Bra skrivet!
2008-07-08

  Cris
mitt i pricken..

*gillar*
2008-07-08

  Diffusiaria
snyggt
2008-07-08

  HQ
Vilken underbar text!
Du har pysslat med orden och fått en
text som känns genomtänkt och klockren
Grattis!
2008-07-08

  lyckeli
roligt allvar.......
2008-07-08

  mayhem and order
Ohohoh...me like:-)
Rejält bra det här och en av fem ikväll dessutom.Goddie
2008-07-08

  korpfjäder
skulle man kunna få prova ett misstag?
2008-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag är socialt missanpassad.
I am also a misfit.
2008-07-08

  Carl Thomas
Haha den här va ju lite rolig
2008-07-08

  Lyckohäxan Enediel
Oooops det blev en liten miss där...glömde ett ord...*S*
...när du umgås... ska det stå ju!
2008-07-08

  Lyckohäxan Enediel
Ja att vara missanpassad är säkert en fördel när umgås med kvinnor :)
2008-07-08

  Blomster
Eftersom jag är en miss så misstänkte jag att detta skulle vara någon man kunde missförstå! ;)
2008-07-08

  glittertindra
helt underbar text, du får ordet missanpassad att se riktigt trevligt ut...
2008-07-08

  Elaine.S VIP
En kul lek med ord som andas allvar..
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider