Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Marias ära Till papillon och övriga som läser poeter. se


En Gudasång

Det framstår en gestalt
som ömt och ödmjukt sjöng en sång
Maria sjöng en sång på jorden
likt Eva sjöng en sång i paradis
Maria sjöng en överjordisk sång
en Gudasång
för alla släkten på vår jord

Maria kröningsmantel bär
och rosor dofta
och hennes hjärta gläds
och blöder
En Gudason hon bär
uti sitt inre rum
och alla släkten prisa henne salig
O, Himladrottning
O, Maria, Kristi Moder




Fri vers av Maria T
Läst 472 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-25 16:31



Bookmark and Share


  KristinaE
lidande och kärlek!
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T