Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att öppna sig, för den man älskar


Ingår jag?

Se mig i ögonen

säg mig sanningen

säg vad du känner

känner för mig

berätta dina drömmar

ingår jag i dem?




Fri vers av Skrivarn
Läst 178 gånger
Publicerad 2008-03-25 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn