Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trygga nätter utan monster i varje vrå massa mat i magen på regelbundna tider trygghet och värme ett hem...vårt hem!! borta på en sekund, jag tror att världen finner nöjje att slänga ut mig. små flickor har inte rätt att känna trygghet


flickan hemlös


Men väskan e packad
alla kläder nerslängda, inlåsta och gömda i en säck
allt jag äger och är av värde

och det fascinerar mig att hela mitt liv får plats i baksätet på din bil

jag är åter på rymmen
åter hemlös
åter på jakt
(efter nånstanns att lägga ner mitt trötta huvud varje natt)

alltid ständig oro över nästa mål mat
över vart man ska vila trötta fötter
och värma frusna händer
över att alltid vara ivägen

men jag börjar bli van
världen har något emot mig
så jag återvänder till att vara flickan hemlös igen








Fri vers av Vingklippt Ängel
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-25 20:10



Bookmark and Share


    vilgot hellros
stark text
2008-03-25

  Fånga dagen
Jag blir mycket starkt berörd av det du berättar via din text
hur kan det få bli såhär i vårt samhälle .

Tänker genast på om du har familj syskon som kan hjälpa dig

Kramar Anna-Karin
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Ängel
Vingklippt Ängel