Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från hjärtat

Jag har aldrig älskat någon så som jag älskar dig!




Fri vers av vinternatten
Läst 261 gånger
Publicerad 2008-03-25 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vinternatten
vinternatten