Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord


Omtanke

Hon lade kinden mot hans
kind hon kände sig ensam
och längtansfull
Han viskade till henne
kom du behöver ej känna
dig ensam lita på mig
jag finns alltid här jag
är din och jag hjälper dig
framåt att älska någon är
att finnas till.




Övriga genrer av marie persson
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-25 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson