Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För när ett hjärta blöder

 

Vi vältrar oss i påtvingad sorg.

Andas in. Andas ut. Viskar i tårar.

Tyder tecken i låtar skrivna för oss.

Tyr oss till filmer. Tyr oss till sprit.

Rasar likt stormen. Ylar mot vinden.

Tyder tecken i låtar skrivna för oss.

Skrattar åt hånet. Det inre kämpar och slåss.

Simmar i okända munnar.

 

Somnar på golvet. Och stormen dör ut.

 

Solen lyser.




Fri vers av LadyFool
Läst 342 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-26 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyFool