Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

 

 Tack!

Ett litet ord, men med livsbejakande innebörder
En början på något nytt och ett farväl till det gamla

Det jag fått är en livsgåva, starkare
än all kärlek som går att få
Ett bevis på din storhet, den kärlek du känner
för människan och för mig

Min känsla är obeskrivbar, den innefattar alltet
och din sanning har även blivit min sanning,
det jag aldrig vågat se står nu framför mig

Den står där inte ondskefullt utan med glädje
Att lära njuta livet...
Sanningen om livet, sanningen om mig

Obeskrivbar på ett stort sätt, i all sin klara enkelhet

Jag önskar jag kunde skrika ut det till dig,
men det behövs inte..... för du vet
och i din vetskap önskar jag dig trygg.

Undra inte i rädsla hur jag mår, undra i glädje
För jag lever i glädje likt ett nyfiket barn
Äntligen redo att lära mina gåtor

Jag har fått den största av gåvor och jag har fått
den av dig

och jag kan inte beskriva det på något annat sätt än med ett tack




Fri vers av Kameleont
Läst 527 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-26 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kameleont
Kameleont