Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

följer varje steg jag tar






När vägen är lång
jag är trött
men ändå
måste gå

När skuggorna
blir längre
växer
och skrämmer

när natten är mörk
och alltför lång

är Du
bredvid mig

följer varje steg
jag tar




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 472 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-03-26 15:57



Bookmark and Share


  korpfjäder
Mm. Skönt. Det går inte att leva utan det sällskapet. Tror jag.
2008-03-31

    Tteresia
Detta är nog en sång.
2008-03-31

  Johan Bergstjärna VIP
Du är aldrig så ensam som du tror... sjöng Ulf Lundell
Din ensamhet har stränder in mot ljuset... var inte rädd det finns en mörklagd hamn, skrev Ylva Eggehorn
2008-03-26

  Maria T
Tryggt att ha Någon som går bredvid
när man är trött.
2008-03-26

    huldran
Får ett litet hopp, kram Linda
2008-03-26

    ej medlem längre
Härligt att vara trygg i att det finns ett DU!
2008-03-26

    Maria Malm
Det är Gott.
2008-03-26

  Hildegun Relefors
Precis så är det!
2008-03-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja låt Hans Skugga
falla här, där vi är,
den så gott, bär!
2008-03-26

  Gunilla VIP
Visst känns det tryggt?
2008-03-26

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

En förvissning som alltid är värd att påminnas om. Bra, tycker vännen Fredrik
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius