Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla längtan

Stilla längtan efter dig
få en kram
bli smekt av dina varsamma händer
eller bara känna att jag betyder något

stilla längtan efter dig
veta att du lyssnar till mitt hjärtas röst
att du tänker på mig
och att du verkligen älskar mig

stilla längtan efter dig, min vän




Fri vers av Lotta Eng
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-26 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotta Eng
Lotta Eng