jag saknar dig

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag saknar dig




En droppe i havet (världens vackraste man)

 

Lika länge som ett halvt hjärtslag var det du och jag mot ingenting

Storm mot storm vi knöt våra band utan chans till överlevnad

 

Ett halvt hjärtslag slog sönder världen




Fri vers av LadyFool
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-26 18:43



Bookmark and Share


  Manal
vackert skrivet och bakom dessa ord kna jag känna smärta..
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool