Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fångar mina ord

Du fångar mina ord
möter mina leenden
du får mina sinnen
att blomma
minnena flyger
i kärlekens vindar
du fångar mina ord
möter mina leenden
i kärlekens timmar
för evigt

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-26 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~