Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle aldrig vara som ni.

Jag skulle aldrig göra någonting av det som ni alltid gör.
Ty jag är inte sådan.
Jag är en svart fläck i det vita.
Något nytt, något annat.
Inte till utsidan men inuti.
Låååångt innne!
Där gömmer jag mig.
Här gömmer ga mig.
Jag kan aldrig visa mig, inte på ritkigt.
Ty ingen av er skulle något begripa.




Fri vers av Frökenfanny
Läst 388 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-26 21:42



Bookmark and Share


  Maria T
Du bär på en inre källa fylld av kärlek.
Låt själens rottrådar suga näring från
den källan och du skall blomma ut.
2008-05-11

    ej medlem längre
många kan nog känna i gen känslan att inte kunna visa sig,
dock tror jag, eller jag VET att ingen kan känna exakt det du känner så nej förmodligen skulle ingen begripa. dock tror jag att jag skulle älska dig ändå
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Frökenfanny
Frökenfanny