Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i´m sick of empty words

Det kvittar egentligen vad ni säger
era ord betyder inget för mig
dom är tomma
så tomma som dom kan bli

Men på något sätt
så sårar det mig
allt det ni säger
det kommer som en flygande kniv
rakt in i hjärtat

Men jag har lärt mig
att jag inte ska ta åt mig
men det är svårt att undvika
ni trycker de rakt upp i huvudet på mig
men jag ska sluta bry mig
ni ska inte få lyckas
ni har redan gjort tillräckligt







Fri vers av greeneyes
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-26 22:07



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Sårbarheten känns!
Igenkänns!
Smärtar!
Berör!
2008-04-15

  mollypop
Den är bra, och alla tar åt sig ävne om man inte menar det.
Men den var bra, och som Jessi, jag förstår inte heller hur dete blev så här..
<3
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

greeneyes