Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommaren har många, fina gåvor till människan


Sommaren älskar oss

Sommaren älskar

oss alla

den ger värme

den ger ömma känslor

chans att frodas

i skenet från solen

den ger

oss ett skönt dopp

i det grönaktiga vattnet

glöm heller inte

dess ljuva musik

om kvällarna

när gräshopporna

har sin konsert

sommaren älskar oss därför 

skulle den annars

ge oss allt detta?

 

 

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 189 gånger
Publicerad 2008-03-26 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn