Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människor som lyckas, mot alla odds


Det finns blommor som är speciella

Det finns blommor

som växer

trots att de aldrig

blir omskötta

ingen vattnar dem

ändå

växer de sig större

och större

 

 

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 151 gånger
Publicerad 2008-03-26 22:58



Bookmark and Share


    eva m h
De har stark inneboende livskraft!!!
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn